Piso En venta Passatge de Guanta 19, Torrent del Capellà

  • 200.000 € Ref. Primero Guanta
  • 3 Dorm
  • 1 Baño
  • 75m²

OBRA NUEVA - SE ENTREGA FIN AÑO 2024 -

Primer piso y unico en Carrer Guanta 19 de accesibilidad plana, con terraza 14,3 m2 y todas las
garantias de una obra nueva.
Se ubica cerca de plaza España y junto el Pavelló Municipal Nord de Sabadell en la Ronda Collsalarca y rodeado de zonas ajardinadas, zona tranquila y aire respirable con buena comunidad de vecinos.
El inmueble se entrega con categoria constructiva de primera calidad y certificacion de Calidad de Bureau Veritas y mejores materiales con todos los electrodomesticos de buenas marcas.

MEMORIA DE QUALITATS
ESTRUCTURA Fonamentació i estructura de formigó armat, segons especificacions del Projecte i CTE.
FAÇANES Tancament de façana exterior amb material innovador, amb extradossat en la seva part interior aïllant tèrmic-acústic.
PALETERIA Distribució interior amb envans tipus pladur amb doble placa de guix laminat a cada costat d’una estructura metàl·lica que allotja en el seu interior aïllant tèrmic-acústic i les instal·lacions. Separació entre habitatges amb extradossat mixta de fàbrica de maó i un extradossat a totes dues cares col·locat sobre estructura metàl·lica que allotja l’aïllament. CARPINTERIA EXTERIOR La fusteria exterior es realitza en alumini amb trencament pont tèrmic, amb fulles batents o corredisses segons l’estada, ho acompanya un doble vidre amb cambra. Les persianes seran d’alumini.
PARAMENTS D’HABITATGES Els revestiments dels paraments verticals dels banys aniran amb enrajolats ceràmics de primera qualitat. En la cuina, en la zona de mobles es resoldrà amb el mateix material que la placa de cocció, donant continuïtat a aquesta, la resta de l’habitatge amb pintura plàstica llisa. Es col·locarà fals sostre en zones humides i passadissos segons projecte, amb registres per a manteniment d’instal·lacions i equips.
SOLATS D’HABITATGES Tarima de paviment laminat de fusta sintètica i gres porcelànic en banys, cuines i a les terrasses exteriors.
CARPINTERIA INTERIOR Porta d’accés a l’habitatge massís amb pany de seguretat, les portes interiors lacades, practicables o corredisses segons projecte.
SANITARIS, AIXETERIA I COMPLEMENTS Els plats de dutxa comptaran amb aixeteria termostàtica, amb ruixador i tele-dutxa. El lavabo serà amb moble de bany i mirall. Els sanitaris seran de porcellana color blanc. Les aixeteries seran d’accionament bufó-comandament, amb airejador per a la reducció de consum. La instal·lació d’aigua freda i calenta serà amb tubs multicapa.
CUINES El mobiliari de cuina serà amb un disseny modern, amb mòduls baixos i alts. Equipament de cuina amb forn, placa vitro-ceràmica i campana extractora, tot això de marca de primera qualitat. CLIMATITZACIÓ Sistema de climatització a través de aerotermia, es tracta d’una tecnologia d’energia renovable que utilitza l’energia existent en l’aire. Es compon de bombes de calor que aporten refrigeració a l’estiu mitjançant conductes, així com calefacció. La regulació de la temperatura és amb termòstat digital programable.
ELECTRICITAT I TELECOMUNICACIONS Instal·lació elèctrica segons normativa vigent. Els habitatges estaran equipats amb lluminàries tipus led en cuines i banys. Instal·lació comunitària de televisió adaptada per a la recepció de senyal TDT, segons normativa vigent, en salons i dormitoris. Sistema de vídeo-porter per al control d’accés a l’edifici.

    Características básicas

    • 75 m2 construidos
    • 53 m2 útiles
    • 3 dormitorios
    • 1 Baño
    • Segunda mano/Buen estado
    • Año de construcción 2024

    Edificio

    • Planta 1, exterior
    • Con ascensor
    • Certificación energética A : (25,25 kWh/m2 año)
    Ver mapa